Leírás
Átlagos tápérték 100g termékben:
- Energia: 2042 kJ/486kcal
- Zsír: 45,7 g – amelyből telített zsírsavak: 24 g
- Szénhidrát: 27,4g– amelyből cukrok: 0,6 g
- Fehérje: 8,6g
- Só: 0,01g
Összetevők: kakaómassza, eritrit, törökmogyoró (10%), kakaóvaj
Roppanós étcsokoládé tört törökmogyoróval, glutén,-tej,-és hozzáadott cukor nélkül.
Az ALL IN natural food étcsokoládé mindössze 3 összetevőből áll, mivel csak azok az alapanyagok kerültek bele, amelyek elengedhetetlenek egy jó minőségű étcsokoládéhoz: kakaómassza, kakaóvaj és valamilyen természetes édesítő – amiből mi az egyik legnépszerűbb természetes cukoralkoholt, az eritritet választottuk.
Ezt az önmagában is finom természetes ízvilágot tettük izgalmasabbá a tört törökmogyoróval, ami extra roppanósságot kölcsönöz a csokinak.
Miben különbözik a többi cukormentes csokitól? Kimondottan finom íze van, teljesen mellékízmentes, olcsó (többnyire mesterséges) édesítőszerek HELYETT jó minőségű, természetes cukoralkohollal (eritrittel) édesítjük a termékeket, nem tartalmaz pálmaolajat, szójalecitintől-és napraforgólecitintől mentes, csak a legfontosabb összetevők kerültek bele, melyeket hosszú ideig válogattunk, hogy mindenből a legjobb minőséget adhassuk.